Subscribe Us

Header Ads

Andre Van Duin En Danny Vera

Een bijzondere samenwerking tussen twee generaties. André en Danny hebben de muzikale handen ineen geslagen voor de nieuwe single.


Andre Van Duin Denkt Niet Aan Overleden Echtgenoot Als Hij Voor Altijd Zingt Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl

Danny Vera en André van Duin stelen de show bij Matthijs Gaat Door.

Andre van duin en danny vera. Bekijk het complete optreden hierboven. En het eindigt in het hartverscheurende. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 21 februari.

Andre Van Duin Found Comfort In Music After The Death Of His Husband Andre Rieu Teller Report. Andre Van Duin En Danny Vera Emotioneren Met Tranentrekkend Optreden Show Gelderlander Nl. Andre Van Duin Comes With A Song About His Martin Culture Netherlands News Live.

André van Duin en Danny Vera emotioneren met tranentrekkend optreden VIDEO André van Duin en Danny Vera hebben gisteren voor de nodige ontroering gezorgd in Matthijs gaat door. Written by Nena Vlas on 18 februari 2021. Dat ontroerde de kijker.

Danny Vera schreef Voor altijd speciaal voor André van Duin vertelt hij in de aflevering van Matthijs gaat doorHij beschrijft hoe hij ineens inspiratie had en binnen een half uurtje de tekst voor Voor altijd op papier had. Andre Van Duin En Danny Vera Emotioneren Met Tranentrekkend Optreden Show Gelderlander Nl. Laatst zong André van Duin een prachtige ode aan zijn overleden partner Martin en hun leven samen.

De man van André van Duin overleed begin vorig jaar aan de gevolgen van kanker. Danny Vera en André van Duin slaan de handen ineen en nemen samen een single op. Het is een emotioneel en persoonlijk verhaal over liefde gemis en afscheid.

Danny Vera had het nummer speciaal voor André geschreven die overigens ook zijn 74 e verjaardag vierde. Viewers Moved And Full Of Praise After Tv Performance Andre Van Duin And Danny Vera Entertainment Netherlands News Live. In 2021 Van Duin collaborated with singer-songwriter Danny Vera on Voor Altijd a song dedicated to Van Duins late husband.

Vrijdag en zaterdag was hij na zijn gesprek aan tafel bij Jinek al de hele tijd trending en nu wéér. This is what I do it for if everything is right. Min of meer parallel daaraan bedacht Danny Ve.

Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 21 februari terugkijken. Reyer Zwart Sven Figee Danny Vera. André van Duin 73 nam vorig jaar januari afscheid van zijn echtgenoot.

Als eerbetoon aan zijn grote liefde heeft de komiek samen met Danny Vera 43 het nummer Voor Altijd gemaakt. Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 15 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door. André van Duin eerde zijn overleden man met het nummer Voor Altijd op tekst en muziek van Danny Vera.

Heel gek want ik schrijf normaal niet in het Nederlands lacht Danny Vera. On 20 February he performed the song live on Mathijs gaat door. Martin Elferink overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

In de uitzending van Matthijs Gaat Door zing hij Voor Altijd dat hij samen met Danny Vera maakte. Een ding dat me spijt. Andre van Duin sings about his deceased husband then the lights dim the emotional shot of accompanist Danny Vera and then dark with a tear in the eyes of the singer.

Het melancholieke loflied werd geschreven door niemand minder dan Danny Vera en André van Duin bewerkte de tekst tot een persoonlijk verhaal over liefde gemis en afscheid. Het is een goede doch emotionele week voor André van Duin. André van Duin en Danny Vera hebben samen een lied geschreven.

Andre Van Duin En Danny Vera Treden Op In Matthijs Gaat Door Ditjes Datjes. Toen wij begonnen met zn twee Had ik nog werkelijk geen idee Hoe het zou zijn alleen met jou En wat de toekomst. André van Duin en Danny Vera komen met single.

Andre Van Duin And Danny Vera Come Up With A Song About Martin Culture Newsy. In zijn hoofd hoorde hij tijdens het schrijven steeds de warme stem van André. Ik was een nummer aan het schrijven en dacht de hele tijd aan André van Duin.

Begin 2020 verloor André van Duin zijn man Martin aan kanker waarna hij zelf ook te maken kreeg met de ziekte. This is why I became a cameraman. Een ode aan zijn echtgenoot en hun leven samen de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding Voor Altijd van André van Duin is een liefdevolle ode aan zijn overleden echtgenoot Martin en hun leven samen.

Andre Van Duin Found Comfort In Music After The Death Of His Husband Andre Rieu Teller Report. Zaterdagavond werd hij voor het eerst uitgevoerd bij Matthijs gaat door. Hij zat bij Matthijs Gaat Door en zong onder begeleiding van Danny Vera een persoonlijk mooi lied.

Viewers Moved And Full Of Praise After Tv Performance Andre Van Duin And Danny Vera Entertainment Netherlands News Live.


Single Andre Van Duin Voor Altijd Ltd Fiftiesstore Com


Andre Van Duin En Danny Vera Emotioneren Met Tranentrekkend Optreden Show Destentor Nl


Single Andre Van Duin Voor Altijd Ltd Fiftiesstore Com


Andre Van Duin Wil Album Maken Met Danny Vera Superguide


Andre Van Duin And Danny Vera Come Up With A Song About Martin Culture Newsy Today


Viewers Moved And Full Of Praise After Tv Performance Andre Van Duin And Danny Vera Entertainment Netherlands News Live


Andre Van Duin En Danny Vera Maken Liedje


Andre Van Duin Maakt Met Danny Vera Liedje Over Overleden Man Rtl Boulevard


Andre Van Duin En Danny Vera Brengen Ode Aan Liefde Met Single Voor Altijd


Andre Van Duin En Danny Vera Komen Met Single Show Gelderlander Nl


Andre Van Duin En Danny Vera Treden Op In Matthijs Gaat Door Ditjes Datjes


Andre Van Duin En Danny Vera Emotioneren Met Tranentrekkend Optreden Show Destentor Nl


Andre Van Duin When I Sing I Shouldn T Think Too Much About Martin Entertainment Netherlands News Live


Single Andre Van Duin Voor Altijd Ltd Fiftiesstore Com


Andre Van Duin 73 Still Celebrates Birthday Entertainment Archyde


Opbrengst Vinylsingle Danny Vera En Andre Van Duin Naar Kwf Kankerbest


A Lot Of Praise For For Always By Andre Van Duin And Danny Vera Netherlands News Live


Van Duin En Vera Gaan Meer Samenwerken Het Is Heel Goed Bevallen Omroep Zeeland


Andre Van Duin Found Comfort In Music After The Death Of His Husband Andre Rieu Teller Report

Posting Komentar

0 Komentar